Teknopar Endüstriyel Otomasyon - / | https://www.firmasepeti.com

Etiketler

Teknopar Endüstriyel Otomasyon
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 64 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Teknopar Endüstriyel Otomasyon
    Fax
    03123959930
    Adres
    İvedik OSB 1471. Cad. No: 3-5 06378 Yenimahalle / ANKARA
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@teknopar.com.tr
    Web Sitesi
    teknopar.com.tr

    HAKKIMIZDA

    Teknopar, bugüne kadar 27 ülkede, 500’den fazla proje gerçekleştirmiştir ve yeni projelerine titizlikle devam etmektedir.

    Teknopar, 1996 yılında gelişen sanayi ve endüstriyel tesislerin otomasyon sistemlerini tasarlamak ve gerçekleştirmek üzere Ankara’da kurulmuştur. Endüstriyel tesislerin yanı sıra enerji, mobil uygulama ve savunma sektörleri için otomasyon sistemleri ve çözümleri sağlamaktadır. Teknopar, müşterilerine geniş bir yelpazede hizmet sağlamak ve uçtan uca çözümler sunmak amacıyla mekanik, hidrolik, pnömatik, otomasyon ve elektrik-elektronik uygulamalarını entegre olarak gerçekleştirmektedir.

    Alanında önemli projeler gerçekleştirimiş olan Teknopar, gerekli makine, ekipman, üretim alanı, tecrübeli mühendisler ve uzmanlaşmış teknisyenlere sahiptir. Firma yatırım, tasarım, mühendislik ve kalite bakımından gerekli altyapıyı barındırmaktadır. ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007, CE ve faydalı model sertifikalarına sahiptir.

    TEKNOPAR’ın temel hedefi, uluslararası alanda rekabet edebilen, sistem tasarımı yaparak ileri mühendislik çözümleri geliştiren bir firma olmaktır.  Bu bağlamda Teknopar, uzmanlık alanlarında pek çok projeyi başarıyla gerçekleştirmiştir. Şirketin referansları arasında Kuzey ve Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarına yayılmış yaklaşık 30 ülkeden 500’den fazla müşteri ve proje yer almaktadır. Şirket, dünyanın neresinde olursa olsun en yüksek kalitede sistem ve hizmeti en kısa zamanda sağlamaya kendini adamış mühendis ve teknisyenlere sahiptir.

    Teknopar, endüstriyel tesislerin mekanik, elektrik, elektronik, hidrolik sistemlerinin tasarım, uygulama ve montajı konusunda tek bir yüklenici olarak komple çözümler sunmaktadır. Bilişim teknolojileri yakından izlenerek en yeni gelişmeler endüstriyel uygulamalarımıza dahil edilmekte ve Endüstri 4.0 standardına uyum sağlanmaktadır. Geliştirilip uygulanan endüstriyel projeler hem ekonomik hem de teknik olarak müşteri memnuniyetini sağlayacak şekilde planlanmaktadır. 

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll