sandikli park hotel - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 70 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    sandikli park hotel
    Fax
    02722203346
    Adres
    Hüdai Kaplıcaları Mevkii Sandıklı
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@sandikliparkhotel.com
    Web Sitesi
    http://www.sandikliparkhotel.com/tr/

    40.000 m2'lik alanda kurulmuş olan Sandıklı Thermal Park Hotel 10 Nisan 2010 tarihinde hizmete kapılarını açmıştır. 5 yıldızlı Termal bir tesis olan otelimiz Sandıklı ilçesine 6 km., Afyon il merkezine 60 km. uzaklıktadır. Yunus ve Emre olmak üzere iki bloktan oluşan otelimiz;156 Standart, 28 Aile Suiti, 13 HAvuzlu&Balkonlu oda, 18 Havuzlu oda, 3 Havuzlu Engelli oda, 2 King Suit, 2 Engelli Odası olmak üzere 226 oda / 642 yatak kapasitesine sahiptir.Otel odalarımızda; Halı Kaplı, Merkezi Isıtma, Split Klima, Minibar, Emanet Kasası, Ulusal ve Uluslararası Uydu Yayınlı LCD TV, Müzik Yayını, Direkt Çıkışlı Telefon, Makyaj Masası, Büyüteçli Makyaj Aynası, Banyo Duşakabin, Saç Kurutma Makinası, Banyoda Telefon, Oturma Grubu yer almaktadır.


    Fitness Center, Thermal Büfe, Su Kaydırakları, Çocuk Havuzları siz değerli misafirlerimizin tatil keyfinizi en iyi şekilde değerlendirebilmeniz için tasarlanmıştır.SPA bölümünde uzman eller tarafından masaj, çamur sargılama, bitki banyoları, cilt bakımları ve kuaför hizmetleri verilmektedir. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz eğitimli personel kadrosu ile hizmete açıktır. Sandıklı Hüdai Kaplıcalarını diğer kaplıcalardan ayıran en önemli özellik ünü tüm dünyaya yayılmış olan çamur banyolarıdır. Bu mucizevi çamur banyoları 500 metre devam eden jeolojik bir çatlağın farklı yerlerinde kaynayıp 68 derecelik sıcaklığa ulaşan şifalı su ile özel şekilde hazırlanan toprağın karışımından oluşur. 2000 yıllık mucizevi şifalı suları Sandıklı Thermal Park Hotel kalitesi ve konforuyla sizlere sunuyoruz. Termal ve SPA bölümünden oluşan sağlık kompleksi toplam 4188 m2'lik bir alan üzerine oturtulmuştur.


    Bay Thermal ve Bayan Thermal bölümlerinde; Termal Havuz, Buhar Odası, Thermal Buhar Odası, Tabii Sauna, Türk Hamamı, Kese Köpük Odaları bulunmaktadır.


    Termal tesislerde az rastlanan çocuklar için Mini Club hizmeti mevcut olup, çocuklarınızı gönül rahatlığıyla mesleğinde eğitimli personelimize bırakıp tatil keyfinizi doyasıya yaşayabilirsiniz.


    Keyif Bar'ın sıcak ve nezih ortamında çay&kurabiye saatinde ve gün içerisinde çayınızı yudumlarken oturma odanızı aratmayacak bir ortamda olduğunuzu hissedeceksiniz.


    Lobby Teras: Lig maçlarını dev ekranda izlerken çay keyfinizi nargile ile bütünleştirebilir ve şark köşesinde kendinizi özel hissedebilirsiniz.Sandıklı Thermal Park Hotel sıradışı vizyonu ve yenilikçi yönetim anlayışı ile Sandıklı'daki termal turizm sektöründe farklı bir otel olma yolunda ve kendi alanında pek çok ilke imza atarak güler yüzlü personeli ile hizmetinizdedir.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll