Reksan İstifleme Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. - / | https://www.firmasepeti.com
Reksan İstifleme Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 31 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Reksan İstifleme Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti.
    Fax
    0216 466 41 20
    Adres
    İMES San. Sitesi E Kapısı Karşısı 1. Başer Sk. No : 56/A
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@reksanistifleme.com.tr
    Web Sitesi
    http://www.reksanistifleme.com.tr/

    Şirketimiz, Dudullu Organize Sanayi Bölgesinde, üretim amaçlı olarak faaliyete geçmiştir. İlerleyen yıllarda, satış, pazarlama, dağıtım ve teknik servis departmanlarını da bünyesine katarak, 20 yıllık iş tecrübesi ve birikimlerimizi siz değerli dost ve müşterilerimizle paylaşmaktayız. Kişisel ve ekip olarak icra etiğimiz çalışmaların başarılı olması, her bakımdan örnek teşkil etmesi ve yaptıklarımızın tercih edilmesi Reksan mensuplarının ana hedefidir. Bu anlamda, iş tecrübemizi paylaşmak, minimum maliyetlerle maksimum depolama alanları kazanmak, müşterilerimizin çıkarlarını korumak; ilkemizdir.

    Firmamız arşiv rafları, hafif ve ağır hizmet rafları, compact sistem (raylı arşiv dolabı) personel soyunma dolapları, dosya dolablarının imalatı konusunda faaliyet göstermektedir.

    İlkelerimiz doğrultusunda sürdürdüğümüz, AR-GE çalışmalarımız, ürün çeşitliliğimizi sürekli çoğaltmaktadır. Tüm sektörlerden müşteri grubumuz için en ekonomik çözümü üretmek, yatırımların en iyi şekilde değerlendiğini bilmenin huzuruyla, çalışmalarımız devam etmektedir.

    Çelik hayatımızın her alanında olan bir ldir. Tecrübemiz doğrultusunda, çizgimizi koruyarak, ülkemize ve ülkemiz insanına faydalı olabilmek, dışa bağımlı olmadan tüm sektörlerdeki dostlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışmak, bulunduğumuz noktayı büyütmek dost ve müşterilerimizin hedeflerine ulaşmasını sağlamak vizyonumuzdur.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll