Pgl Mimarlık - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 38 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Penbegül Öztürk
    Fax
    03525013617
    Adres
    Gevher Nesibe Mah. Tekin Sokak No:4 İmtaş İş Merkezi 38/39 Kocasinan Kayseri
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    pgl.mimarlik@gmail.com
    Web Sitesi
    https://www.pglmimarlik.com.tr/

    Penbegül ÖZTÜRK

    Yüksek Mimar

    Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden 2002 yılında birincilikle mezun oldu.

    2017 yılında iç mimarlık alanında tezsiz yüksek lisansını tamamladı.

    2020 yılında mimarlık alanında yüksek lisansını tamamlayıp, şu an doktora tez aşamasında bulunmaktadır.

    2017 yılında başlamış olduğu akademik çalışmalarını NNY Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak sürdürürken yaz dönemlerinde de Haliç Üniversitesi'nde öğretim görevlisi pozisyonunda dersleri yürütmektedir.

    İş hayatına aile şirketinde çeşitli mobilya ve fuar standı tasarımları ile başlayıp, Home Office çalışarak, mimari sektörde deneyimlerini artırdı.

    2012 yılında Pgl Mimarlık ofisini kurdu.

    Geçen süreçte Pgl Mimarlık, birçok mimari ve iç mimari projeye imza atarken, müteahhitlik alanında da projelerini yürütmektedir.

    Her geçen gün büyüyerek, müşterilerine daha iyi hizmet ve daha iyi bir yaşam kalitesi sağlayabilmek için çalışmalarına devam etmektedir.

    Vizyonumuz :

    Sahip olduğumuz değerleri koruyarak, sosyal sorumluluklarımızın bilinciyle; tempomuzu, başarılarımızı, hedeflerimizi Kayseri ve çevresinde sürekli yükselen bir grafik üzerinde tutmaktır. Yaptığımız her projemizde müşterilerimizin yanında olmayı ve kaliteli bir yaşam için başarılarımızı müşterilerimizle paylaşmayı görev bilip, insan ilişkilerimizi bu yönde tutmaya özen göstermekteyiz. Gelecekte nitelikli insan kaynağını yenilikçi yaklaşımla birleştirerek, faaliyet alanımızda Kayseri'nin en çok tercih edilen firması olmayı hedeflemekteyiz.

    Misyonumuz :

    İnsanın ilk çağlardan beri süregelen yuva ihtiyacını, ona doğal ve modern olanaklarla çevrelenmiş olarak sunmak. Öncelikle yaşamsal gerekliliklerle bağını eksiksiz kurarak, doğal yuva ihtiyacını sağlam bir zemine oturtmak. Sonra modernlik, mimari mükemmellik ve teknolojinin akıllı kullanımıyla insanı geleceğe taşımak ve böylelikle yüceltmek. Gelecek kuşakların doğayı korumayı öğrenecek ve öğretecek bireyler olarak yetişmesini sağlamak

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll