Onex Yazılım - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 61 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Hüseyin Avcı
    Fax
    Belirtilmemiş
    Adres
    Adalet Mh. Manas Bulvarı Nu:39 K:34 D:3408 Folkart Towers B Kule Bayraklı/İzmir
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@onexyazilim.com
    Web Sitesi
    https://onexyazilim.com

    Yazılım Firmaları

    Geleceğin Gücünü Hisset! Onex Yazılım'ın özel uygulama geliştirme hizmetleri; üçüncü taraf entegrasyonlarını, mobil, masaüstü, web ve DWH & BI'yı kapsar. İş gereksinimlerinizi belirledikten sonra ve proje uygulamasını devralmadan önce ürün vizyonunuzu ve varsayımlarınızı doğrulamak için sizinle birlikte çalışırız. Yazılım geliştirme hizmetlerimiz ile siz de rekabet avantajı elde edin. Siz, en iyi yaptığınız işe odaklanın ve gerisini bize bırakın. Operasyonlarınızı kolayca ölçeklendirmenize yardımcı olabiliriz. İzmir merkezli bir özel yazılım geliştirme şirketi olarak Blockchain, Data Science ve Cloud gibi çevik, yenilikçi, teknolojilerle değişen taleplere uyum sağlamanıza yardımcı olabiliriz. Acil ihtiyaçlarınızı ve uzun vadeli hedeflerinizi önemsiyoruz. Yeni teknolojileri benimsemede cesur olun! Ürün vizyonunuzu gerçekleştirmeye hazır mısınız?

    Operasyonel yazılımınızı oluşturmak veya mevcut sistemlerinizi bir sonraki seviyeye taşımak için güvenilir ve saygın bir yazılım firması mı arıyorsunuz? Özel yazılım, mobil ve web uygulamalarımızı; ayrıntılara dikkat ederek güvenlik, kararlılık ve ölçeklenebilirlik üzerine inşa ediyoruz. Özel yazılım geliştirme, sezgisel mobil çözümler, web yazılım, UI / UX, makine öğrenimi, stratejik yapay zeka, DevOps, AR / VR, yenilikçi bulut çözümleri, gömülü sistemler, nesnelerin interneti (IoT) ve inovasyon danışmanlığı alanlarında uzman bir ekibe sahibiz. Global müşteriler için karmaşık projeler geliştirme konusunda sağlam geçmişe sahip bir yazılım şirketiyiz. Tüm süreçlerimiz müşteri odaklı olup, iş operasyonlarının maliyetini düşürmek, BT kaynak bulma zorluklarını gidermek ve size rekabet avantajı sunmak için tasarlanmıştır. Gereksinimlerinizin derinlemesine bir analiziyle başlıyoruz ve lansman sonrası destek ve güncellemelerle ilişkimize devam ediyoruz.

     

    Yazılım Firması

     

    İşletmeniz büyüdükçe ve pazar dinamikleri karmaşıklaştıkça, teknoloji uyumunuzun buna göre ölçeklendirilmesi gerekir. Zengin etki alanımızı ve dikey deneyimimizi derin teknik uzmanlıkla birleştirerek, mevcut ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırız, böylece geleceğe iyi konumlanmış olursunuz. Ekibimizin mükemmellik arayışının, olağanüstü müşteri deneyimi sunma tutkusu olan kurum kültürü ile birleşmesi sonucu müşterimizin başarısına katkıda bulunduğunu kabul ediyoruz. Vizyonumuz; müşterilerinin büyümesini sağlayan ve kârlılığını artıran, müşterilerine teknolojinin etkin olduğu değer odaklı çözümler sunan güvenilir bir iş ortağı olmaktır. Yeni nesil dijital çözümlerimiz ile ve iş gereksinimlerinize uygun, kaliteli yazılımlar sunarak işinizi genişletiyoruz.

    Projelerimizin %60'ında (chatbot uygulamasından görüntü tanıma ve duyarlılık analizine kadar) AI / ML bileşenlerini kullandık. Bu edindiğimiz deneyimler sayesinde müşterilerimize başarıya doğru giden dijital yolculuklarında ustalıkla rehberlik ediyoruz. Yenilikçi mobil uygulamalar ve trend web teknolojileri yalnızca müşteri tabanınızı genişletmenize yardımcı olmakla kalmaz, daha da önemlisi, bu araçlar müşterilerinizle daha yakın ilişkiler kurmanıza da yardımcı olurlar. Faydaları burada bitmiyor. Bu teknolojiler ayrıca ürün veya hizmetlerinizi müşterileriniz için daha kolay erişilebilir ve işletme faaliyetlerinizi daha verimli hale getirebilirler.

    Biz; müşterilerimizin hedefleri ile yeni nesil çözümler ve sistemler arasındaki boşluğu dolduruyoruz. Harekete geçme vakti!

     

    Endüstriyel Yazılım Firması

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll