Ofis center büro mobilyaları - / | https://www.firmasepeti.com
Ofis center büro mobilyaları
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 60 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    serhat şen
    Fax
    02163441756
    Adres
    Atakent Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 113/a Ümraniye/İstanbul
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@ofiscenter.com
    Web Sitesi
    http://www.ofisinizemobilya.com/

    Ofis center büro mobilyaları firması 1967 yılında Şenel çelik büro mobilyaları ismi ile Tahtakale Eminönü de ticaret hayatına başlamıştır. Genel olarak ofis mobilya takımları satışı ile sektörde yer bulmuştur. Değişen sektör şartları ve ekonomik duruma göre hareket edip Tahtakaleden Ümraniye Atakente ikinci şubesini açmıştır. 
    Modern ofis mobilyaları üretmek her zaman önceliği olan ofis center firması bunun yanında ofis dolapları ve büro sandalyesi imalatında da ön plana çıkmıştır. Her zaman üretimde kaliteyi birinci öncelik olarak kendine şiar edinmiş olan firma, ofis masa takımı üretiminde kalitenin adresi olmuştur.

    Ofis mobilyaları sektöründe sadece satış ve pazarlama dalında değil satış sonrası hizmetler, üretim ve teknik destek vererek piyasadaki diğer rakiplerinden ayrılmıştır. Ofis mobilyaları ve büro mobilyaları fiyatları konusunda önceliğini makul karlarla maksimum satışı gerçekleştirmek kaidesi ile ticaret yapmaktadır. Her ne kadar piyasadaki ucuz ofis mobilyaları satan rakipleri bulunsa da kaliteye ve hizmete verdiği önemle her zaman bir adım önde olmuştur ofis center büro mobilyaları.

    Henüz Resim Eklenmemiş...
    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll