2.el Cafe Lokanta Restaurant Malzemeleri ve 2.el Endüstriyel Mutfak ekipmanları Alım Satım Merkezi - / | https://www.firmasepeti.com
2.el Cafe Lokanta Restaurant Malzemeleri ve 2.el Endüstriyel ...
2
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 130 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Gökhan GÜNEŞ
    Telefon
    Fax
    2165928242
    Adres
    Bulgurlu Mah. Söğütlü Çayır Cad. Sivaslı SOK. No:16/A Üsküdar/ İstanbul
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    ikincielcafemalzemeleri@gmail.com
    Web Sitesi
    www.ikincielcafemalzemeleri.com

    2.el Cafe Lokanta Restaurant Malzemeleri ve 2.el Endüstriyel Mutfak ekipmanları Alım  Firmamız ikinci el Cafe ve Lokanta - 2.el Restaurant, otel, kasap, Fast- food, Büfe Malzemeleri almak ve Satmaktayız.

    Başta İstanbul Olmak Üzere Türkiye Genelinden 2.el Cafe Restaurant Lokanta Malzemeleri Satmaktayız. Türkiye'nin Her yerine Ambarlarla Kargo ile adresinize teslim gönderilmektedir. veya sahibinden satılık ikinci cafe malzemeleri var ve satmak istiyorsanız firmamız size en yakın 2.el el eşya alan firması olarak yerinde değerinde peşin para ile alınmaktadır.

            2.el lokanta malzemeleri, 2.el restaurant malzemeleri, 2.el cafe masa sandalye takımları, 2.el paslanmaz krom çalışma masaları ve A'dan Z'ye Komple 2.el Cafe lokanta malzemeleri almak ve satmaktayız.

    Firmamız, lokantaların, Kafeteryaların, Fastfood, Restorant ve otellerin ihtiyaç duyabileceği her türlü malzeme ve ekipmanı A’dan Z’ye süratli ve güvenli bir şekilde tedarik edebilmektedir. Eğer lokanta kuruyor ya da restorandaki ekipmanlarınızı yeniliyorsanız firmamız ile iletişime geçmeniz yeterli. Güneş Paslanmaz, lokantanızın çatalından dolabına, masa ve sandalye grubundan endüstriyel mutfak ekipmanlarına kadar her şeyi anında tedarik ediyor. Eğer herhangi bir neden ile restoranınızı kapatıyorsanız, kullanılmış 2. el el lokanta malzemelerinizi depoya atmanıza gerek yok. Firmamız ile irtibat kurduğunuzda, 2. el lokanta malzemelerinizi komple veya tekli olarak piyasa değerinden üzerinden satın alıyor ve ödemenizi nakit yapıyoruz. 

    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll