gediz ambalaj sanayi ve ticaret a.ş - / | https://www.firmasepeti.com

Etiketler

gediz ambalaj sanayi ve ticaret a.ş
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 63 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    gediz ambalaj sanayi ve ticaret a.ş
    Fax
    +90 274 412 77 32
    Adres
    Kütahya Yolu 3.km, P.K: 7 43600, Gediz | Kütahya | TÜRKİYE
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    posta@gedizambalaj.com
    Web Sitesi
    https://www.gedizambalaj.com

    Gediz Ambalaj San.ve Tic.A.Ş, 1982 yılında Kütahya’nın Gediz ilçesinde yaklaşık on bin ortağın bir araya gelmesi ile Türkiye’nin ilk ve tek polipropilen çift katlı oluklu levha fabrikası olarak kurulmuştur. İştiraki olan Gediz Plastik A.Ş ile birlikte Kalite Yönetim Sistemi ile faaliyet gösteren fabrika, 6 adet italyan malı üretim hattı, levha şekilllendirme üniteleri ve geri dönüşüm tesisi ile Avrupa'nın en büyük üreticilerinden biridir.

    Vizyonumuz

    Uluslararası kalite standartlarında,değişken müşteri ihtiyaçlarına en uygun ürün ve hizmetleri en kısa zamanda sunarak,sürekli müşteri memnuniyeti ilkesi ile dünyanın en büyük pp levha üreticisi olmak.

    Misyonumuz

    Müşteri memnuniyetini ve sürekli gelişimi temel ilke olarak benimseyerek, farklı sektörlerden ve global şirketlerden oluşan müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler üreten, bu amaca ulaşabilmek için teknolojik gelişmeleri yakından takip edip kaliteyi ulaşılması gereken son nokta değil, devamlı gelişme ve süreklilik olarak tanımlayarak pazar standartlarını belirleyen, üretimini hızlı ve güvenilir şekilde dünya standartlara uygun olarak gerçekleştiren bir şirket olmaktır.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll