Fiberli Led Aydınlatma - / | https://www.firmasepeti.com

Etiketler

Fiberli Led Aydınlatma
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 61 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Fiberli Led Aydınlatma
    Fax
    02422281618
    Adres
    Organize Sanayi Bölgesi 3. Etap 25. Cad. No:30
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@fiberli.com
    Web Sitesi
    www.fiberli.com.tr

    HAKKIMIZDA

    Türkiye'de Fiber Optik aydınlatma sistemlerini üretici olarak uygulayan ilk Türk firması" olan firmamız PSL Elektronik; 1991 yılında Antalya’da kuruldu. Başlangıçta "Profesyonel Ses ve Işık" sistemleri alanında yoğunlaşan firmamız, 1997 yılında dekoratif "Fiber Optik Aydınlatma Uygulamaları" konusunda çalışmalarını sürdürmüş olup, bu alanda çok başarılı ve her biri alanında ilk ve öncü olan uygulamalar gerçekleştirmiştir.
    Yapılan başarılı projeler firmamızın, dekoratif ve mimari aydınlatma alanlarında yoğunlaşmasını sağlamış ve firmamız yavaş yavaş "Ses ve Işık" sistemleri alanından çekilerek, 2000’li yıllarda "FİBERLİ" markasını yaratarak, tamamen aydınlatma alanına doğru yönlenmiştir. Bu dönemde yapılan öncü işler, projeler, LED sektöründeki teknolojik gelişmelerin "Aydınlatmada LED Devrimi" yaşanacağının ilk işaretlerini ortaya koymaktaydı. Bu gelişmeyi ve ilerlemeyi gören firmamız, tamamen "LED Aydınlatma" alanında üretici olarak yer alma kararını 2000’li yılların başında vermiş ve tüm yatırımlarını bu doğrultuda yapmaya başlamıştır. Bu çerçevede, 2002 yılında ilk LED aydınlatma ürünlerimizi yerli olarak üreterek müşterilerimize sunmaya başladık. Üretim felsefemizi başından beri yerli üretim, yüksek kalite, müşteri odaklılık, insana, çevreye ve doğaya saygı ve sevgi temelinde oluşturmayı hedefledik. Bu prensiplerinden asla taviz vermeyen firmamız, kısa sürede konusunda bölgemizin önde giden ve lider kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır.
    2017 yılında; daha yüksek kapasitede, hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek adına; Antalya OSB’de 16 dönüm alan üzerine kurulu yeni fabrikamıza taşındık ve üretime başladık.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll