Espeki - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 50 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Espeki
    Fax
    0532 574 44 02
    Adres
    Gümüşpınar Mahallesi Kırlangıç No.09 / 01 34880 Soğanlık
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@espeki.com
    Web Sitesi
    http://www.espeki.com/

    2002 yılında İstanbul'da, moda dünyasına merhaba diyen Espeki, hobilerini ve yeteneğini profesyonel hayata taşımaya karar veren Esra Peruze KIZILTUĞ TİNER tarafından kurulmuştur.

    Kusursuzu yaratmak için çıktığı bu yolculukta, fark yaratan dizaynları, stil ve kişiye özel tasarım çalışmaları ile dans kostümü denince akla gelen ilk isimlerden biri olmayı başarmıştır.

    Dans kostümü için yarattığı farklı tasarımlarını çalışanları ile ilk günkü özenle, zarafetin kaliteyle buluştuğu tasarım atölyesinde üretmektedir.

    Koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Espeki, daima kaliteli ürünleri siz değerli müşterilerine sunmaktadır.

    Espeki'nin vizyonu, sahip olduğu deneyim ve bilgi birikimini arttırarak, yurt içi ve yurt dışında lider bir kuruluş olmaktır.


     

    NE YAPIYORUZ?

    Yurt içi ve yurt dışında satışları olan Espeki, dans yarışmaları, dans festivalleri, dans spor kulüpleri, üniversite dans kulüpleri, şirket organizasyonları, firma tanıtımları, medya, sahne ve ses sanatçıları için özel tasarımlar hazırlayarak profesyonel ve amatör dansçılara hizmet vermektedir.

    Espeki dans kostümü üretmesinin yanı sıra, kişiye özel abiye, dans gecesi kıyafetleri, nişanlık, gelinlik tasarımları, mezuniyet ve balo kıyafetleri, okullar için 23 Nisan, 19 Mayıs kostüm üretimleri ile de sizlere hizmet vermektedir.

    Kıyafetiniz de dans etmeli...

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll