Derin Logistic Uluslararası Karayolu Taşımacılığı - / | https://www.firmasepeti.com
Derin Logistic Uluslararası Karayolu Taşımacılığı
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 103 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Hasan TOPUZ
    Fax
    Belirtilmemiş
    Adres
    Anafartalar Mh. M.Kemal Paşa Cad. No.10 K.3 D.308 Şehzadeler / MANİSA
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@derinlogistic.com
    Web Sitesi
    www.derinlogistic.com

    Derin lojistik olarak kurulduğumuz günden beri en sade anlatımıyla, bir ürünü ya da hammaddeyi, bir noktadan diğer bir noktaya taşıyoruz.

    Kulağa çok basit gelebilir ancak biz lojistiğin basit görünümünün ardındaki derinliği çok seviyoruz.

    Çünkü taşıdığımız her bir ürünle ya da hammaddeyle insanlara aslında özgürlüğü, mutluluğu, teknolojiyi, ağız tadını, ilhamı, hayata dair küçük zevkleri, renkli keşifleri, zamanı taşıyoruz.

    Derin lojistik olarak kurulduğumuz günden beri en sade anlatımıyla, bir ürünü ya da hammaddeyi, bir noktadan diğer bir noktaya taşıyoruz. Kulağa çok basit gelebilir ancak biz lojistiğin basit görünümünün ardındaki derinliği çok seviyoruz. Çünkü taşıdığımız her bir ürünle ya da hammaddeyle insanlara aslında özgürlüğü, mutluluğu, teknolojiyi, ağız tadını, ilhamı, hayata dair küçük zevkleri, renkli keşifleri, zamanı taşıyoruz.

    Uzman ekibimiz, avantajlı fiyatlarımız ve deniz, hava, kara yollarını kapsayan uluslararası hizmet ağımızla memnuniyetinizi ve yüzünüzdeki gülümsemeyi görmek için 7/24 özenle ve tutkuyla çalışıyoruz.

    Gıda, tekstil, moda, perakende, ilaç, otomotiv ve endüstriyel ürünler sektörlerinde yaratmış olduğu inovatif ve entegre lojistik çözümleriyle fark yaratan Derin lojistik. Türkiye’de lojistik sektörün öncü butik markası olma hedefi ile yola çıktık.

    Derin lojistik için en uygun iş modellerini düşünürken, bu hedefi göz önünde bulundurarak her müşterimizin önceliklerini bilinçli bir şekilde analiz ettik. Zaman Yönetimi, Kalite Sürekliliği ve Çözüm Odaklı iş planlamasının hem bizi hem de partneri olduğumuz müşterilerimizi başarıya taşıyacağına emindik. Kaliteli hizmet için sürdürülebilirlik en önemli planlama. Tedarik zinciri yönetiminin en can alıcı noktasında bulunmak bize heyecan ve azim veriyor.

    Henüz Resim Eklenmemiş...
    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll