Bosphorus Team - / | https://www.firmasepeti.com
Bosphorus Team
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 41 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Bosphorus Team
    Fax
    0 212 241 81 91
    Adres
    Halaskargazi Cad. Etfal Sok. Kent Pasajı C Blok 2/3
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@bosphorusteam.com
    Web Sitesi
    http://www.bosphorusteam.com/

    Bosphorus Team, “sizin için, sizin gibi bir ekip” sloganıyla, doğru parçaları bir araya getirerek, profesyonel işlere imzasını atan bir etkinlik yönetimi ve organizasyon şirketidir. Genç ve dinamik kadromuzla etkinlik yönetimi, organizasyon destek, eğlence ve personel tedarik hizmetleri başlıkları altına topladığımız tüm ihtiyaçlarınızı karşılayarak, etkin ve sonuç odaklı stratejiler geliştiriyoruz.

     

    Doğru hazırlanmış ve yönetilmiş etkinliklerin bir şirket için oldukça önemli olduğunu bilerek, değişen teknolojik gelişmeler doğrultusunda, her müşterimize farklı yaratıcı etkinlikler oluşturup, sektörde önemli yerlere gelmelerine katkı sağlıyoruz.

    Farklı görsel yaratıcılığa sahip, en yeni çözümleri uygulamaya geçiren uzman Bosphorus Team profesyonelleri olarak,  etkinlik yönetimi ve organizasyon ihtiyaçlarınız için eksiksiz hizmet vererek, kurumsal kimliğinize değer katmayı hedefliyoruz.

    Bayi Toplantıları, Eğitim ve Motivasyon Toplantıları,-Konferans, Seminer ve Workshoplar, Açılış Etkinlikleri, Takım Ruhu & Motivasyon Aktiviteleri, Lansman Etkinlikleri, Gala Geceleri ve Şirket Yemekleri, Kurumsal Davetler ve Kokteyl Organizasyonları, Yurtdışı Kurumsal Geziler ve Personel Teşvik Gezileri, kurumsal etkinlik yönetimleriniz hedef ve stratejileriniz doğrultusunda planlanarak, uygulamaya geçiriliyor.

    Tüm organizasyonları kendi eğitimli ekibimiz ve modern ekipmanlarımızla planlayarak, müşterilerimize tam, eksiksiz ve dünya standartlarında bir hizmet vermeyi hedefliyoruz. Ulusal ve uluslararası birçok referansımızla sektörün lider firmalarından olmaya devam edeceğiz.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll