ASTAŞ Endüstri Tekstil Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş - / | https://www.firmasepeti.com
ASTAŞ Endüstri Tekstil Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 43 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    ASTAŞ Endüstri Tekstil Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ş
    Fax
    0 (212) 786 62 39
    Adres
    İstanbul Trakya Serbest Bölgesi 574 Ada 5-6 Parsel
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    omer.sezgin@astasjuki.net
    Web Sitesi
    http://www.astasjuki.com/

    Teknoloji ve Çözümler Dünyası

    Türk hazır giyim sektörüne, uzun yıllardır her konuda hizmet vermekte olan Astaş'ın; İstanbul Güneşli'de bulunan merkez binasının yanı sıra, Çatalca Serbest Bölge, İstanbul Ümraniye, İzmir, Bursa, Denizli, Samsun, Ankara, Mersin ve Adana’da şubeleri bulunmaktadır. 9000 m 2 kapalı alana sahip olan Astaş merkez binası; ofisler, toplantı salonları, 26 dünya markasının sergilendiği showroom, misafirhane ve otoparklardan oluşmaktadır. Kısacası ASTAŞ Güneşli Merkez Binası müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için tasarlanmıştır. Yönetim sistemini sürekli geliştiren Astaş ; en yeni teknolojileri kullanarak, ISO 9001 standartlarına uygun olarak, gerekli kaynakları sağlayarak ve kalite sisteminin etkinliğini sürekli arttırarak değerli müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi amaç edinmiştir.

     
      Vizyonumuz

    Vizyonumuz, hazır giyim sektörünün dünya çapındaki rekabet gücünü en iyi şekilde desteklemek, mevcut tesislerin kalite ve verimini arttırıcı her türlü hizmeti müşterilerine sunmak, eğitim hizmetleri ile kalite arttırıcı çalışmalar geliştirmek ve hazır giyim sektörünün katma değeri yüksek ürünlere yönelmesine yardımcı olmaktır.

    Aynı zamanda teknolojik bütün gelişmeleri müşterilerinin kullandığı makinelere ilave ederek enerji tasarrufu, zaman tasarrufu, yüksek kalite ve en yüksek verimlilik sağlamaları konusunda her zaman en iyi hizmeti verebilmektir.

    Astaş Grubu'nun temeli 1980 yılında Vedat Aşcı'nın, Almanya'dan dünyanın birçok ülkesine sanayi tipi dikiş makineleri pazarlayan Aşcı GmbH'ı kurmasıyla atıldı. Türkiye'de ilk şirketini limited şirket olarak H.Kaya Aşcı ile birlikte 1983 yılında İstanbul'da kurdu ve daha sonra limited şirket; 1989 yılında anonim şirkete dönüştürülerek ASTAŞ A.Ş. adını aldı.

    Astaş pazara sunduğu ileri teknolojili konfeksiyon makineleri ile 1980'Ii yıllarda dünya pazarlarında rekabet etmeye başlayarak, Türk hazır giyim sektörünün gelişmesinde önemli rol oynadı. Daha sonra şirket bünyesinde dinamik yapıyı arttırmak ve yeni gelişmelerde uzmanlıkların arttırılması için, dış ticaret konularında Almanya'da işletme eğitimi almış Tuncay Aşcı ile teknik servis ve danışmanlık konusunda uzman olan Turgay Aşçı'da şirket yönetimine katıldı. Türk hazır giyim sektörüne en ileri teknolojiyi sunan Astaş, Juki ile 1983 yılında başlatmış olduğu birliğinin kapsamını sürekli geliştirerek Türkiye dışında, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türki Cumhuriyetler'inde sınırsız hizmet vermeye başladı.

    Globalleşen ve hızla değişen dünyada gelişmelere ayak uydurmak ve teknolojinin yakın takipçisi olmak hatta yeni teknolojiler yaratmak büyümenin başlıca kuralıdır.

    Tekstil hazır giyim üreticilerinin en büyük, en kuvvetli çözüm ortağı olmak ve pazarın en büyükleri ile çalışmanın verdiği sinerji Astaş'ın büyümedeki en önemli nedenidir. Koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışıyla her türlü sorunların giderilmesi ve üreticilerin daha yüksek kapasiteyle daha iyi verim alması Astaş'ın en önemli misyonudur. Her türlü danışmanlık hizmetiyle son gelişmeleri ve çözümleri müşterilerine sunan ve onlara yerinde hizmet veren bir kuruluş olan Astaş, üreticilerin kazancını kendi kazancı olarak gören bir anlayışla tüm imkanlarını sektördeki üreticilere sunmuştur.

    Gelişmiş dünya ülkeleriyle Türk hazır giyim sektörünün rekabet etme gücünü arttırıp devam ettirebilmesi için Astaş, sektöre eğitim hizmetleriyle de destek olmaktadır. Sektörde kalifiye eleman sayısının artması ve dünya teknolojisinin Türk hazır giyim üreticisiyle buluşması amacıyla Astaş kendi bünyesinde oluşturduğu eğitim programlarıyla tekstil hazır giyim sektörü çalışanlarına Milli Eğitim ve Türkiye İş ve İşçi Bulma Kurumu onaylı eğitimleri de vermektedir.

    Astaş orijinal yedek parça stoğu ve uzman teknik servis kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti vererek müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmaktadır. Hazır giyim üreticilerinin kaliteli orijinal yedek parça kullanmaları hem makinelerinin ömrünü uzatır, hem de üretim kalitesini arttırır. Astaş bunun bilincindedir ve prensiplerine sıkı sıkı bağlıdır. Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla her zaman tercih edilen marka ve kuruluş olmanın getirdiği güven, ileride yapılacakların da en büyük garantisidir. Müşteri memnuniyetini daima birinci sırada tutan Astaş, siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam edecektir.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll