ARTA TEKSTİL SAN. TİC. LTD ŞTİ - / | https://www.firmasepeti.com
ARTA TEKSTİL SAN. TİC. LTD ŞTİ
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 71 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    ARTA TEKSTİL SAN. TİC. LTD ŞTİ
    Fax
    0 212 637 22 25
    Adres
    Fatih Cad. Kızılağaç Sok. No:8A Merter 34169
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    arta@arta.com.tr
    Web Sitesi
    http://www.arta.com.tr/

    1959 yılında İstanbul'da faaliyete başlayan Nalbantoğlu tekstilin 2. kuşağı olan ARTA TEKSTİL, 1988 yılında İstanbul'da kumaş üretim organizasyonuna başladı. 1994 yılında Çorlu'da fabrika yatırımı yaparak, kumaş üreticisi olarak tekstil sektörüne hizmet etmeye başlamıştır. Her geçen yıl yapılan yeni makine yatımlarıyla birlikte, günümüzde en geniş üretim yelpazesine sahip ilk 3 firma arasındadır. Yıllık 20 milyon metre kumaş üretme kapasitesine sahip ARTA TEKSTİL, 50.000 metrekarelik alanda 170 çalışanıyla faaliyet gösteriyor.

    Spor giyim sektörünün önemli ihracatçılarına ve markalarına kumaş tedariki sağlamasının yanında, yurtiçi ve yurtdışındaki pek çok kumaşçı firmanın da çözüm ortağı olarak, fason servisi vermektedir. Bünyesindeki mevcut makine parkuruyla, spor giyim alanındaki en geniş ürün yelpazesine sahip kumaş üreticisi olarak, her geçen gün, ürün gamını genişletmektedir.

    ARTA, dünyanın önde gelen spor giyim markalarının tercih edilen tedarikçisi olmak vizyonuyla, ürettiği kumaşlarını hem yerli üreticilere hem de Diesel, Mavi, DeFacto, Little Big, Keepout, LCW, Steilmann, Mexx, Tommy Hilfiger, vb. gibi ulusal ve uluslararası platformda tanınmış markalar için tedarik ediyor. Çorlu'daki fabrikası ve İstanbul'daki merkez ve pazarlama ofisi ile faaliyetlerine artan bir ivmeyle devam etmektedir.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll