Arslan Metal Sanayi - / | https://www.firmasepeti.com

Etiketler

0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 94 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Arslan Metal Sanayi
    Fax
    03622665419
    Adres
    Organize Sanayi Bölgesi Sakarya Cad. No : 7
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@arslanmetalsanayi.com.tr
    Web Sitesi
    arslanmetalsanayi.com.tr

    HAKKIMIZDA

    Arslan Metal müşterilerine Türkiye’nin l işçiliğinde lider şehri Samsun’da 1964 yılından beri, yüksek saflık oranında Kurşun, Bakır, Alüminyum ve Çinko ürünleri sağlamaktadır. Firma işleyişini sırasıyla Sıvamacılar Kollektif Şirketi, Şenarslanlar Kollektif Şirketi son olarak ise yılların vermiş olduğu deneyimle 1995 yılında yeni bir yapılanmaya girerek Arslan Metal ismiyle piyasada varoluşunu liderlikle sürdürmektedir.
     

    Arslan Metal; Bakır Levha, Bakır Çubuk ve Tel, Bakır Boru ve Profil, Bakır Lama, Alüminyum Levha,Nükleer ve Medikal Radyasyon Kaplama Ürünleri (Kurşun Tuğla ve Levha) Kurşun Pul , Rafine Edilmiş Kurşun İngot, Balık Ağı Kurşunu,Çinko Levha ve Akü Geri Dönüşüm ürünlerinde lider imalat firmalarındandır.Firmamızın gerçekleştirdiği tüm ticari işleyişi içerisinde; ana hedef olarak, yüksek oranda çevresel güvence, kalite ve uygun maliyet yatmaktadır.

    Firmamız alanında uzman, deneyim sahibi, ürünlerimizin müşterilerimizin isteklerine gore hazırlamasını sağlayacak profesyonel bir ekiple hizmet vermektedir.

     

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll