Alkanlar Şirketler Grubu - / | https://www.firmasepeti.com
Alkanlar Şirketler Grubu
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 42 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Alkanlar Şirketler Grubu
    Fax
    0216 561 55 75
    Adres
    Fatih Mah. Yakacık Yolu Cad. Ortadağ Mevkii No:37/A Sancaktepe
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@aIkanlar.com
    Web Sitesi
    http://www.alkanlar.com/

    1967 tarihinde ilk firmasını kuran grubumuz, büyüyen ve gelişen Türkiye şartlarında, her geçen gün daha fazla kitleye hitap ederek, Türk Elektrik ve Aydınlatma sektörünün gelişmesinde ve Türkiye ihracatının artmasında sektörde rol oynayan öncü firmalar arasında yer almıştır.

    Markalaşma yönünde ilerleme sağlayarak, Dünya çapında saygın Türk markaları arasına girmeyi ve sektöründe dünyaca ünlü olan firmaların teknolojilerini Türkiye piyasasına arz ederek, Türk Elektrik-Aydınlatma sektörünün gelişmesine katkıda bulunmak başlıca misyonlarımız arasında yer almaktadır. 

    Grubumuz; kuruluş tarihinden bu yana benimsediği misyonuna ulaşmadaki kararlılığını, büyük gayretler ve başarılar göstererek kurduğu şirketleri olan, Alkanlar Elektrik San. ve Tic. A.Ş.., Alkanlar Dış Tic. Ltd. Şti., Alkan Kablo Makedonya, Meltem Grup Pazarlama Satış ve Dağıtım Hizm. Ltd. Şti, Alkan Kablo ve Elektronik San. Tic. Ltd. Şti, Ak Aydınlatma San. Tic. Ltd. Şti., ve Alkanlar Sigorta Aracılık Hizmetleri A.Ş., firmalarıyla kanıtlayarak, Alkanlar Şirketler Grubunu oluşturmuştur.

    Alkanlar Şirketler Grubu; PHILIPS, SIEMENS, OSRAM, GENERAL ELEKTRİK, SIEMENS, LEGRAND, SCHNEIDER, HES KABLO, VİKO vb. gibi, Türkiye’nin ve Dünyanın önde gelen firmalarına yıllardır partnerlik etmekte ve bu firmaların ürünlerini ve ithal/imal ettiği ürünleri olan AKLIGHT AMPÜL VE ARMATÜR, ALKAN - ALKIM ELEKTRİK MALZEMELERİ VE ALKAN KABLO markalarını, 5000’e yakın müşterisi aracılığı ve Türk sanayisine arzını gerçekleştirmektedir. 

    Grubumuz; kalite, güvenilirlik ve süreklilik gösteren hizmet anlayışı ile daima Elektrik sektörünün en büyük tedarikçileri arasında yer almaya devam edecektir.
     

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll