Ada Finans Sigorta Aracılık Hizmetleri - / | https://www.firmasepeti.com
Ada Finans Sigorta Aracılık Hizmetleri
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 47 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Ada Finans Sigorta Aracılık Hizmetleri
    Fax
    0 264 2816645
    Adres
    Kurtuluş Mah. Bankalar Cad. No:55 (Ağa Cami Karşısı)
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@adafinans.com.tr
    Web Sitesi
    http://www.adafinans.com.tr/index.html

    AdaFinans Sigorta Aracılık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti., sizin günlük hayatınızdaki iş, kaza, hırsızlık, yangın vs. gibi olumsuzluklarda, maddi kaybınızı karşılamaya hazır güvenli bir kuruluştur.

    İnsanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olanıdır. İnanç ve azim temel prensibimizdir. Günümüzde var olan güven ve itimat eksikliğini ortadan kaldırmayı ilke edinen, sizlere güvenli hizmet sunmak için mücadele veren şirketimiz kendine layık görmediğini başkasına da uygun görmeyen anlayış ile sizlerin hizmetindedir.

    Sigorta sektöründeki yerimiz Sakarya’da 1990’lı yıllardan itibaren başlamış olup kurumsal olarak 01.11.2004 yılında hizmete girmiştir.

    İnsanlığa saygıyı ilke edinmiş olan kararlı inancımız sonucunda 21.06.2006 tarihinde AdaFinans Sigorta Aracılık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. adı altında bir aile şirketi olarak sektördeki yerimizi tescilledik. Sizlere sonsuz hizmet sunmayı gaye edinen şirketimizin önceliği iş ciddiyeti ve prensipli çalışma anlayışıdır. Aile şirketimiz olan AdaFinans sizleri de bu ailenin bir ferdi olarak görmektedir.
     

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll