18 Mart Asansör - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 38 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    18 Mart Asansör
    Fax
    0286 212 57 27
    Adres
    Barbaros Mah. Troya Cad. Çelikkent Sitesi B Blok No:4 (Havaalanı Kavşağı) 17100
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@18martasansor.com
    Web Sitesi
    http://www.18martasansor.com/

    18 Mart Asansör, faaliyetine 2003 yılında başlamıştır. Gürel ÜNSAL tarafından Çanakkale'de kurulan firmamız Çanakkale ilinde faaliyet gösteren ilk asansör firmalarındandır.

    18 Mart Asansör alanında uzman teknik personeli ve mühendis kadrosuyla bakım, montaj ve revizyon yapmaktadır. Ayrıca, firmamız gelişen teknolojiye ayak uydurmak ve ihtiyaçlara daha net ve iyi cevap verebilmek amacıyla; tedarikçilerini özenle seçen firmamız yasal mevzuata uyarak müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarma çabasındadır. Sektöründeki bir çok kuruluşa öncülük eden firmamız, ISO 9001:2008, TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi, Sanayi Sicil Belgesi ve Garanti Belgesi gibi tüm asansör sertifikalarına sahip bir firmadır.

    Kalitesini referansları ile sabitleşmiş olan 18 Mart Asansör, çalışmalarında kazanmış olduğu başarıların haklı gururunu taşımaktadır. İşlem yaptığı her alanda vermiş olduğu taahhütleri eksiksiz yerine getiren, asansör kalite standardını daima yüksek tutan, her gün gelişen teknolojiyi aralıksız takip eden ve teknolojik gelişmelerde pay sahibi olan 18 Mart Asansör, müşterilerine en kaliteli ve kesintisiz hizmeti verebilmek için kendini her konuda geliştirmeye devam etmektedir.

    18 Mart Asansör; bugün geldiği noktada Çanakkale ili ve civar illerinde bir çok referansa sahip olmakla birlikte, resmi kurum ve kuruluşların bakım, montaj ve revizyon işlerini başarı ile sürdürmektedir.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll