İstanbul Gelinlik ve Moda Evi Balıkesir - / | https://www.firmasepeti.com
İstanbul Gelinlik ve Moda Evi Balıkesir
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 26 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    İstanbul Gelinlik ve Moda Evi Balıkesir
    Fax
    0236 612 56 56
    Adres
    isarici Mah Örücüler Cad No 15 Kat:2
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    bilgi@istanbulgelinlik.gen.tr
    Web Sitesi
    http://www.istanbulgelinlik.gen.tr/

    İstanbul Gelinlik’ten Size Özel Size Değer Tasarımlar…

    İstanbul Gelinlik gelini olmak bir ayrıcalıktır, çünkü burada size özel değer verilir. İlgiyi her çizgisinde, duyguyu her dokunuşta hissedersiniz. El emeğimiz göz nurumuzla hayalleriniz şekillenir. Tıpkı yüzlerce gelin gibi siz de İstanbul Gelinlik gelini olarak mutluluğa uğurlanırsınız…

    Bölgenin büyük terzihanelerinden birine sahip olan İstanbul Gelinlik; tam 20 yıldır gelinlerini mutlu etmek için çalışır, deneyimlerini günümüz trendleriyle sentezleyerek, gelinlerin hayallerini gerçeğe dönüştürür.

    Gelin adaylarına daha kaliteli hizmet vermek için randevu sistemiyle çalışan İstanbul Gelinlik, geleneksel el işçiliği ile vücut tiplerine göre özel dikim yaparak, sınırsız modeller yaratır. Ve her adım gelin adayını rüyalarına yaklaştırır. İstanbul Gelinlik, duygu dolu dokunuşlarla hayatınızın en mutlu anını taçlandırır…

     “Evet” demeden önce… İstanbul Gelinlik

    Bilgi: Satışlarımız maliyet fiyatına her bütçeye uygun olmakla beraber kiralık gelinlik hizmeti de veriyoruz. Toptan ve Perakende her türlü satışımız vardır.

    Okul baloları için abiye kıyafetleri özel olarak gelinlik veya nişanlıklarda her türlü modeli itina ile dikiyoruz. Özel türban hazırlıyoruz. Çocuk gelinliği ve 23 Nisana için kostüm hazırlıyoruz.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll