İLKE SÜNGER - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 43 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    İLKE SÜNGER
    Fax
    0 212 494 46 29
    Adres
    Mehmet Akif Mahallesi Asik Veysel Caddesi Klavuz Sokak No:32 ikitelli
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@ilkesunger.com.tr
    Web Sitesi
    http://www.ilkesunger.com/

     İlke markasıyla 2008 yılında İkitelli`de kurulan firmamız sektöre 1989 yılında Bayrampaşa`da, sonra Esenler Atışalanı ve İkitelli'de devam etti.


       Daha sonra Eyüp AYDIN kuruculuğunda İLKE SÜNGER ELYAF KUMAŞ VE DÖŞEME MALZEMELERİ SAN. TİC. LTD. STİ. olarak yeni adresinde faaliyete ''BİZİM İŞİMİZ SİZİN KALİTENİZ'' sloganını şiyar ederek bu sektörde yepyeni bir anlayışla başladı. 21 yıllık bilgi, birikimin gücünü de arkasına alarak 3000 m2 kapalı alanda sektörün kalbinde, hızlı servis ağı, binlerce çesit kaliteli malzeme seçeneği, uygun fiyat ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak profesyonel malzemeciliğe ilk adımı attı.


            Kurumsal alanda sektöründeki lider ve uzman firmalarla çalışan İLKE SÜNGER müşterilerine malzeme tadarik noktasında kaliteli, modern ve en önemlisi istikrarlı hizmet verebilmek için kurulmuştur. Faaliyet alanında bulunan yaklaşık 25'e yakın sektördeki müşterilerine gerekli donanım, kalite,teknoleji ve personel yeterliliğini sürekli geliştirerek amaçladığı istikrarı hizmet vizyonunda başarılı adımlar atmaya baş döndürücü bir hızla devam edecektir.


        İLKE SÜNGER profesyonel malzemecilik anlayışı; yeri, konumu, yenilikçi yönündeki gücü ve disiplinli bakış açısı ile sektördeki diğer firmalara kıyasla kendine daha kuvvetli bir yer saglamıştır.Böylelikle müşteri ihtiyaçları için daha güvenilir, daha uygun fiyat, daha çeşitli ürün yelpazesi ile daha istikrarlı bir seçenek olmayı İLKE edinmiştir. 

    Çünkü bizim işimiz, sizin kalitenizdir...

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll