Atasun Evden Eve Nakliyat - / | https://www.firmasepeti.com
1
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 96 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    İbrahim Şasi
    Fax
    02324528288
    Adres
    İnkılap, Mehmet Akif Cd. No:23, K.3 D.5 35380 Buca/İzmir, Türkiye
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@atasunnakliyat.com.tr
    Web Sitesi
    https://www.atasunnakliyat.com.tr

    Evden Eve Nakliyat Hizmetinde Merak Edilenler

     

    Bir yerden bir yere nakliyat yaparken aklımızda hep aynı şüpheler ile savaşır dururuz. Türkiye'de nakliyat firmaları çoğunluk olarak işini titiz ve disiplinli yapmadığı için insanlar böyle bir intiba sahibi olmaktadır. Haksız da sayılmazlar zira her gün evden eve nakliyat piyasasında kabus gibi yaşanmış hikayeler dinlemekteyiz. Tüm bunlardan bunalmış sıkıntı yaşamadan iş  yapmak isteyen kişilere önerimiz;  Sektördeki bu eksikliği ve fark ederek ezber bozan firma Atasun evden eve nakliyat ile tanışmak.

    Kurulduğu günden beri etik ticaret mantığı ile müşterinin istekleri doğrultusunda taşıma hizmeti sunmayı amaçlayan firmamız ile sorunsuz şehirler arası evden eve  nakliyat yapın. Firma olarak, şehir içi nakliyat, ofis taşıma, İzmir eşya depolama ve çeyiz eşyası taşıma hizmeti sunmaktayız. Üstelik tüm bunları uzaklık fark etmeksizin, sigortalı olarak güvenle yapmaktayız. Evden eve taşıma işlemi yapan her firmanın önceliği taşıma fiyatı değil de güven üzerine yapılmış bir anlaşma olmalıdır ve bizler Atasun nakliyat olarak bunun bilincinde çalışıyoruz. Müşterilerimize nakliyat hizmetine dair her türlü isteklerine cevap verirken onları güvence altına almaktan gurur duyuyoruz. İşi yapan ekiplerin profesyonelliği içimiz rahat bir şekilde teslim ettiğimiz her işin altından kalkmalarına sebeptir. Nakliyat firması olarak, kurumsal çalışan ve işini hakkıyla yapan her yer, çalıştırdığı ekiplerin iş bilincinde ve sorumluluğunda olan kişilerden oluşması gerektiğini bilir.

    İzmir şehir içi evden eve taşıma veya şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti almak isteyen herkes; firma seçerken evden eve nakliyat fiyatı doğrultusunda tercih yapmak yerine Atasun nakliyat ile anlaşarak sorunsuz taşıma yapabilir. Şehirler arası evden eve taşıma için uygun ve en iyi firma olarak, Atasun nakliyat ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Tüm hizmeti başından sonuna kadar kalite standartlarında alın, rahat edin.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll