Adria Mobilya - / | https://www.firmasepeti.com
0
0
  • Firma Toplam 0 Yorum - 5/0 Puan Almış, Toplamda 98 kez İncelenmiştir.
    Yetkili
    Adria Mobilya
    Fax
    0 284 235 1044
    Adres
    Yeni Sanayi Sitesi, 17/B Blok No:8,
    İl/İlçe
    /
    Semt/Mah.
    /
    Mail
    info@adriamobilya.com
    Web Sitesi
    http://www.adriamobilya.com/

    ADRİA Mobilya, 1986 yılından bu yana mobilya sektöründe kaliteli, çağdaş ve son trend tasarımları ile mobilya üretmekte olup 2009 yılından itibaren ise de modüler mobilya sektöründe hizmet vermektedir. çağdaş hayatın tüm ihtiyaçları, rahatlığı ve evinizin güzelliği düşünülerek tasarlanan yepyeni mobilya tasarımları ile en uygun koşullarda siz kıymetli müşterilerine sunmayı hedefleyerek senelerın vermiş olduğu mesleki tecrübelerinin birikimleriyle hizmet vermektedir. 

    Sektöründe üstlendiği özgün tasarımlar ile öncü olabilmek, Ürünlerini ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerine sunmak. Gençleri ve çocukları unutmayıp onlar için PAPAĞAN Genç Odaları ile renkli yaşam alanlarını tasarlamak. Rahat ortamlar sunabilmek için detaylara örutubet vermek ve özverili çalışmak.Satış ve satış sonrası hizmetlerde 100% satın alan memnuniyeti odaklı hizmet standardını korumak benzer biçimde kurallarını benimsemek. 

    ADRİA Mobilya Tasarladığı ürünler ile aile hayatınıza kolaylıklar getirecek, tüm dünyada hayranlık uyandıracak ve kalite dendiğinde akla ilk gelen marka olmayı hedeflemiştir. 

    Her geçen gün geleceğe dönük yatırımlar yaparak kapasitesini arttırırken; marka değerlerinden de ödün vermeyecek kaliteyi sürekli yukarlara taşımak. Geniş bayi ağı ile sektöründe önder, yön verici, trend yaratan tasarımlarla takip edilen bir marka olmak. Üretim süreçleri için devamlı Ar-Ge çalışması yatırımları ile yeni teknolojiler yeni standartlar oluşması için tüm gücüyle çalışmaktır.

    Henüz Video Eklenmemiş...
    Henüz İlan Eklenmemiş...
    Henüz Haber Eklenmemiş...

    Yorum Yapmak İçin Üye Girişi Yapın.

    Scroll